Βέροια

Λανθασμένη την ένταξη της πόλης στο “βαθύ κόκκινο” χαρακτήρισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στη χθεσινή του συνεδρίαση

…………………..

Λανθασμένη χαρακτηρίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η απόφαση ένταξης της πόλης στο “βαθύ κόκκινο”, χωρίς ουσιαστικά να πληρούνται οι απαραίτητοι όροι για μια τέτοια βιαστική ένταξη.

Από το σύνολο σχεδόν του Σώματος  έγινε η αποτίμηση του πλήγματος που δέχθηκε για άλλη μια φορά το λιανεμπόριο, με αμφισβήτηση της δυνατότητάς του να επανακάμψει.

Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης υπερασπίστηκε την άποψη πως  οι πολίτες δεν κινδυνεύουν από τις επισκέψεις στην αγορά, γιατί τα καταστήματα είναι χώροι που εύκολα ελέγχονται. Το πρώτο που πρέπει να ανοίξει είναι το λιανεμπόριο είπε χαρακτηριστικά.

Ανάγλυφα και δραματικά έδωσε το κλείσιμο του λιανεμπορίου και ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Τσαναξίδης με τη φράση “το κλείσιμο του λιανεμπορίου, είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο των εμπόρων” !

Την άποψή του για το συσχετισμό λιανεμπορίου και σχολείων κατέθεσε και ο Θεόφιλος Κορωνάς επισημαίνοντας πως τα κρούσματα αυξάνονται ή μειώνονται με το άνοιγμα ή κλείσιμο των σχολείων και όχι του λιανεμπορίου.

Η παρουσία του Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου στη χθεσινή συνεδρίαση  ήταν σημαντική, για να ακουστεί και η  δική του ιατρική άποψη για τους εμβολιασμούς, που τους θεωρεί όχι μόνο απαραίτητους αλλά και κατασυκοφαντημένους από αρνητές.

Ο Κώστας Ρίζος συμμετέχοντας στη συζήτηση κατέθεσε όχι μόνο την ιατρική του άποψη για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αλλά και την προσωπική του εμπειρία από την περίθαλψη του γιου του από κορωνοϊό από τον ίδιο. Eμβολιασμένος καθώς ήταν ο Κώστας Ρίζος δεν νόσησε.

Εύλογα, λοιπόν, τα συμπεράσματα από τη χθεσινή συνεδρίαση και για την ένταξη στο βαθύ κόκκινο, και για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

far

banner-article

Ροη ειδήσεων