Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μέχρι και Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Βέροια (επί της οδού Βενιζέλου 29) θα ομιλήσει στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως με θέμα:  «Η βοήθεια της Εκκλησίας στα προβλήματα του γάμου και της οικογένειας».

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνου επί τη εορτή του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα ομιλήσει με θέμα : «Είσαι καλός Χριστιανός;» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας.

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας επί τη εορτή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34519 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια