Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στη Νηματουργία “Βαρβαρέσος”

 

 

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας χαιρετίζει τους εργαζόμενους στην «Ευρωπαϊκή Νηματουργία Βαρβαρέσος ΑΕ» που απέργησαν μαζικά την Τετάρτη 13/11/2019 διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Οι εργαζόμενοι του Βαρβαρέσου δεν αποτελούν εξαίρεση, δεν είναι αντιμέτωποι μόνο με την απληρωσιά, είναι αντιμέτωποι με τους πενιχρούς μισθούς, κατασχέσεις – πλειστηριασμούς, με τις ελλείψεις σε νοσοκομείο και ΙΚΑ, δεν μπορούν να μεγαλώσουν – να σπουδάσουν παιδιά κ.α.. Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβιώσης.

Η επιχείρηση Βαρβαρέσος πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα της «ανάπτυξης» που μας τάζουν… Η επιχείρηση έχει επιδοτηθεί επανειλημμένα, όπως και πρόσφατα, επεκτάθηκε και συνεχίζει να εκσυγχρονίζει τη γραμμή παραγωγής της, έχει χαρακτηριστεί από εκπρόσωπους της εκάστοτε κυβέρνησης ως παράδειγμα «υγιούς επιχείρησης», παρολαυτά σχεδόν 2 χρόνια καθυστερούν μέχρι και 2 μήνες τις πληρωμές των εργαζομένων

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και τα δίκαια αιτήματά τους. Σε αυτή την κατεύθυνση το Εργατικό Κέντρο Νάουσας συζητώντας με το σωματείο του θα προσφέρει όποια βοήθεια χρειαστεί.

14/11/2019

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας