Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

 Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης επί τη εορτή του Προφήτου Ιωήλ κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

 Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Βεροίας προς τιμήν της 25ετούς διακονίας του Σεβασμιωτάτου στον Ερυθρό Σταυρό.

 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Αρτεμίου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία για τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο.

 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα τελέσει Τρισάγιο και θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους πεσόντες του Β΄ παγκοσμίου πολέμου κατά τα έτη 1940-1941 στην πλατεία Ωρολογίου Βεροίας.

 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει με θέμα: «ὁ δοκῶν ἑστάναι βλεπέτω μὴ πέσῃ» στην ΓΕΧΑ Βεροίας.

 Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

 Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

 Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα παραστεί στην υποδοχή των Ιερών Εικόνων του Αγίου Γεωργίου του Περιστερεώτα και του Αγίου Ιωάννου του Βαζελώνος και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου του Αγίου Δημητρίου.

 Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος στην Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στην Ιερά Λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου και της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

 Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

 Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στην Δοξολογία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

 Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

 Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης και θα τελέσει μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Ροη ειδήσεων