Νάουσα

Συνάντησεις για το ΕΦΚΑ και το Νοσοκομείο Νάουσας

 

Την Τρίτη 06/08/2019 αντιπροσωπεία με τον δήμαρχο Νάουσας και εκπροσώπους του Εργατικού κέντρου, Αγροτικού συλλόγου Μ. Αντύπα και των σωματείων ΙΚΑ-ΟΑΕΕ συναντήθηκαν:

Α) Με τον κ. Μηταράκη, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με το αίτημα να παραμείνει το υποκατάστημα ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στην Νάουσα και να μην μετακινηθεί κανένας υπάλληλος για να μπορούν να εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι του Δήμου. Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε πως δε θα μετακινηθεί κανένας υπάλληλος και στόχος είναι να αναβαθμιστεί για να εξυπηρετούνται στη Νάουσα και οι ασφαλισμένοι ΟΓΑ και ΟΑΕΕ, έτσι ώστε να μην είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται σε Θεσσαλονίκη και Βέροια. Θεωρούμε θετική την εξέλιξη, αποφεύχθηκε η απόφαση συγχώνευσης της υπηρεσίας από 1 Σεπτέμβρη. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεζυρόπουλος και

Β) Με τον κ. Δημόπουλο, διευθυντή του υπουργού Υγείας κ. Κικίλια για τις σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς, προσωπικό του Νοσοκομείου Νάουσας, λειτουργία κλινικών, αξονικός τομογράφος, ασθενοφόρο κλπ. Μας απάντησε πως έχουν ζητηθεί στοιχεία και σύντομα θα είναι σε θέση να μας απαντήσει.

Νάουσα, 07/08/2019

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας