Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από 5 έως και Παρασκευή 12 Απριλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στην ακολουθία θα ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» με μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης θα υποδεχθεί το Ιερό Λείψανο της Χειρός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους. Το Ιερό Λείψανο θα μεταφέρει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Ελισσαίος, ο οποίος στο τέλος θα ομιλήσει με θέμα: «Μιμηταί Αγίων: Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος και μοναχός Ιερώνυμος Σίμωνος Πέτρας».

Την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Εφραίμ Σιμωνοπετρίτης με θέμα: «Ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος και η Κλίμαξ».

Την Δευτέρα 8 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σχοινά.

Την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο και θα τελέσει Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τρίτη 9 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και Αγίας Ιερουσαλήμ Καμποχωρίου.

Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Άδενδρο.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βεροίας.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παλαιό Σκυλίτσι.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας