Βέροια Εκδηλώσεις

“Πρωτοβουλία για το Παιδί”: Κοινή δράση για το περιβάλλον

LETS’ S DO IT GREECE – Νοιάζομαι και δρω

 Τοπική δράση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βεροίας της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας

υπό την αιγίδα του Δήμου Βεροίας

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί κοινή δράση του 1ου  Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας, του 1ου  ΕΠΑΛ Βέροιας, του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και του Δήμου Βέροιας, για την συντήρηση και εξωραϊσμό του Δημοτικού πάρκου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Πιερίων, Σωτήρη Πέτρουλα και Χρυσοστόμου Σμύρνης, απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Ο Δήμος Βέροιας θα υποστηρίξει την δράση με την διάθεση καλλωπιστικών Φυτών, υλικών για να επισκευαστούν και συντηρηθούν τα παγκάκια και ο περιβάλλων χώρος.

Η δραστηριότητα θα ενταχθεί στην Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού 2019 (1-7 Απριλίου 2019) και στο εγκεκριμένο -με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 61/20-12-2018 απόσπασμα πρακτικού του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής {[Ι.Ε.Π)- πρόγραμμα «Let’s Do it Greece-Νοιάζομαι και Δρω», το οποίο υλοποιείται από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός (www.desmos.org) και από το Ίδρυμα Λαμπράκη µε θέμα τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την ενεργοποίηση του πολίτη.

Στη δραστηριότητα καλούνται να συμμετάσχουν εθελοντικά και οι συμπολίτες, µε στόχο μαθητές, εκπαιδευτικοί και φίλοι να γίνουμε µία μεγάλη οικογένεια εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες: Κοσμάς Παπαχρήστου, υπεύθυνος εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί,

στο  τηλέφωνο 23310-29571.

banner-article

Ροη ειδήσεων