Τοπικά

Διανομή βρεφικών ειδών από την Π.Ε. Ημαθίας, σε συνεργασία με τους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Π.Ε Ημαθίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας – Νάουσας – Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει,, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, διανομή βρεφικών ειδών  για παιδιά  έως δύο  ετών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ)

Στην    Ημαθία  τα  ωφελούμενα  παιδιά  του  προγράμματος   είναι 405 .

Σημεία διανομής.

1)Για το Δήμο Βέροιας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 3 το απόγευμα στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας Σταδίου 51(Παλιά Σφαγεία),Βέροια.

2)Για το Δήμο Νάουσας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου  από τις 11 το πρωί, μέχρι την 1 το μεσημέρι στο παρκινγκ  πολυχώρου Πολιτισμού Χρ.Λαναράς αίθουσα «Έρια» στη  Νάουσα.

3)Για το Δήμο Αλεξάνδρειας   Την Πέμπτη 22 Μαρτίου   από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα  στο πρώην κοινωνικό παντοπωλείο Δ. Αλεξάνδρειας δίπλα στη δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ελευθέριου Βενιζέλου 2 Αλεξάνδρεια.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Βέροια 19-03-2018

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας