Βέροια

Άνευ προηγουμένου η επιτυχία του «Ίκαρος Ποντίκαρος», της Εύας Ιεροπούλου, στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης

 

Άνευ προηγουμένου επιτυχία σημείωσε η παράσταση  musical “Ίκαρος Ποντίκαρος” της Εύας Ιεροπούλου στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη σε σκηνοθεσία της Νεφέλης Μπραβάκη η οποία είχε και τη γενική διεύθυνση  της ενδυματολογίας, των σκηνικών και της μουσικής.

Πήραν μέρος περίπου 100 παιδιά από τα  χορωδιακά σύνολα GLEE του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας, του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας και του Ωδείου Σείριος της Θεσσαλονίκης τα οποία διευθύνει η Μπραβάκη. Τις μουσικές και τα τραγούδια ερμήνευσαν το jazz κουαρτέτο του καθ. Σαξοφώνου του Ωδείου Φίλιππος Λάζαρου Μπίντση με τους Χρήστο Γεωργουδάκη-πιάνο,  Ασημίνα Ματζίρη-τύμπανα, Θοδωρή Χριστοφορίδη-μπάσσο, με τους ερμηνευτές ηθοποιούς  στους βασικούς ρόλους Αρσένιο Γαβρηιλίδη στο ρόλο του Ίκαρου-Ποντίκαρου,  Νίκη Μπραβάκη  στο ρόλο  της  Κότας,  Φωτεινή Γεωργουδάκη στο ρόλο της Γάτας και τους  Σταμάτη Παπαδόπουλο, Μίλτο Τζημούρτο, Ελένη Χαρίτου, Ελένη Σακαλή, Γιάννη Κακαλέ. Στο Θέατρο έγινε το αδιαχώρητο αφού την παράσταση παρακολούθησαν 700 θεατές στην κεντρική αίθουσα και περίπου άλλοι τόσοι στους ανοιχτούς χώρους του θεάτρου μέσω βίντεο οθόνης.

Την παράσταση παρουσίασε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, το κείμενο η μουσική και τα τραγούδια ήταν της Εύας Ιεροπούλου, ο διοργανωτής ήταν τα “Ελληνικά Μάρκετ” και αντί εισιτηρίου οι θεατές προσκόμισαν τρόφιμα για την ενίσχυση του παιδικού χωριού του Φιλύρου.

banner-article

Ροη ειδήσεων