Νάουσα

Εργατικό Κέντρο και ΟΓΕ Νάουσας: “Τα προσφυγόπουλα στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησαν να πηγαίνουν σχολειό”

Εργατικό Κέντρο  Νάουσας

ΟΓΕ Τοπική Ομάδα Νάουσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προσφυγόπουλα στην Αλεξάνδρεια ξεκίνησαν να πηγαίνουν σχολειό

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε για τα προσφυγόπουλα του δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας σχολικά είδη.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου: πρωί: 8:00 – 2:00, απόγευμα: 5:30 – 8:00.

Για την τραγική κατάσταση που αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπους, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ευθύνη έχουν αυτοί που βάζουν τους λαούς όλου του κόσμου να σφάζονται στους πολέμους για το μοίρασμα πετρελαίων και πλουτοπαραγωγικών πηγών κάθε χώρας.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας να υποδέχονται τα προσφυγόπουλα σαν να είναι δικά μας παιδιά και μαζί να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν το θάνατο και την προσφυγιά.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και η τοπική ομάδα της ΟΓΕ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους πρόσφυγες, έκαναν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να δείξουν την αλληλεγγύη τους υλικά και ηθικά, αλλά και να διεκδικήσουν από την κυβέρνηση άμεσα μέτρα, ώστε οι πρόσφυγες να καταλήξουν το γρηγορότερο στον προορισμό που επιθυμούν και όσο παραμένουν στη χώρα μας να ζουν σε κατάλληλες και ασφαλείς δομές φιλοξενίας.

8/2/2017

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας