Κόσμος Οικονομία

Π. Λαφαζάνης: Μείζον εθνικό έγκλημα η πώληση των 14 ελληνικών αεροδρομίων στη γερμανική κρατική εταιρεία Fra port

«Μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες ευθύνες» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την επικείμενη πώληση «14 αεροδρομίων-φιλέτων στη γερμανική κρατική εταιρεία Fra port».

Όπως επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης, «η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή».

«Η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια. Τα αεροδρόμια δεν είναι ιδιοκτησία καμιάς εφήμερης μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά ανήκουν στο λαό», τονίζει.

Σημειώνει επίσης ότι «το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί, ερήμην του ελληνικού λαού και με πλήρη την αντίθεσή του, να προχωρά, με εντολή της τρόικας και της παραδομένης στην τρόικα κυβέρνησης, στην πώληση και μάλιστα φωτογραφική, το επόμενο διάστημα του λιμανιού του Πειραιά, στην πώληση των μονοπωλίων της ΔΕΣΦΑ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO, στην πώληση, ακόμα, ακινήτων-φιλέτων όπως το Ελληνικό, ο Αστέρας, η Κασσιόπη κλπ».

olp_limani_parko_drapetsonasnaftemporiki.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας