Παράταση της καταβολής ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ ζήτησε η Γ. Μπατσαρά

2014-06-24-Agrotika-Mpatsara-paratasi-ogaΑνακοίνωση του πολ. Γραφείου της Βουλευτού Ημαθίας

Την παράταση της καταβολής ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ ως τις 31/1/2015 ζητούν από τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση 20 Βουλευτές της Ν.Δ., ανάμεσα στους οποίους και η Γεωργία Μπατσαρά. Με ερώτηση τους στη Βουλή αναφέρουν ότι η καταβολή των εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και όχι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Το δικαίωμα καταβολής των εισφορών μέχρι τέλος Δεκεμβρίου βοηθούσε τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, έχοντας πληρωθεί από εμπόρους, συνεταιρισμούς για την αγροτική και κτηνοτροφική τους παραγωγή.

«Κύριε Υπουργέ,
Η καταβολή των εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2014 και όχι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
Το δικαίωμα καταβολής των εισφορών μέχρι τέλος Δεκέμβριου βοηθούσε τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, έχοντας πληρωθεί από εμπόρους, συνεταιρισμούς για την αγροτική και κτηνοτροφική τους παραγωγή.
Σήμερα οι αγρότες είναι απλήρωτοι για τις παραγωγές τους και οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση εξαιτίας του προβλήματος με τα βοσκοτόπια.
Είναι απλήρωτοι από τον ΕΛΓΑ και για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειες τους.
Πρέπει λοιπόν να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 31/1/2015 ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να μην χαλάσει η ρύθμιση που ενδεχομένως έχουν κάνει.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ
Τι προτίθεσθε να πράξετε ώστε να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ;»

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 26969 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια