Συνάντηση Καλαϊτζίδη - αντιπροσωπείας της Α.R.E.F.H.L

2014-09-03-agrotika-kalaitzidhs-antiprosopia-arefhlΣυζήτησαν για τα αγροτικά προβλήματα της Ημαθίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Α.R.E.F.H.L,

της πανευρωπαϊκής οργάνωσης ομάδων παραγωγών της περιφερειών της Ε.Ε, η οποία διαχειρίζεται το 45% των φρούτων και των λαχανικών σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο και Ελλάδα, συνεργαζόμενη με ομάδες παραγωγών και περιφέρειες των ανωτέρω χωρών, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, σήμερα το πρωί (3 Σεπτεμβρίου), σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι της VENUS και της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας κ.κ Γιαννακάκης και Καραΐνδρος, οι οποίοι και ζήτησαν την συμμετοχή της Π.Ε Ημαθίας στην Α.R.E.F.H.L.

Υποδεχόμενος του κυρίους προέδρους και τον γενικό γραμματέα της Α.R.E.F.H.L. κ.Jacques Dasaue ,ο κ.αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, για την οποία έχει ενδελεχή ενημέρωση από τον κ.Γιαννακάκη και τον κ.Καραΐνδρο.

«Είμαστε θετικοί σε οποιαδήποτε συνεργασία που έχει να κάνει με την ανάπτυξη της Ημαθίας, πολύ δε περισσότερο με δράσεις που αφορούν την αγροτική μας παραγωγή»είπε στο καλωσόρισμα του ο κ.αντιπεριφερειάρχης.

Αναφερόμενος στο ότι η Ευρώπη του μέλλοντος περνάει μέσα από τις περιφέρειες της ο κ. Dasaue, ευχαρίστησε τον κ.Καλαϊτζίδη για την θετική του ανταπόκριση, ενημερώνοντας τον για τις δράσεις της οργάνωσης του, όπως η καλύτερη διαχείριση της κοινής αγοράς φρούτων και λαχανικών, για την αντιμετώπιση κρίσεων, όπως η φετινή με τις θεομηνίες και το εμπάργκο, η έρευνα και η καινοτομία στην προγραμματική περίοδο 2014-2020, η μείωση των ψεκασμών και η ολοκληρωμένη διαχείριση, καθώς και η διανομή φρούτων σε σχολεία της Ε.Ε, με ταυτόχρονη ενημέρωση των καταναλωτών για τα οφέλη τους.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34421 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια