Εκδηλώσεις Μουσική Νάουσα

“Μουσικό Περίπτερο”. Δράση Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στη Νάουσα! / Σάββατο 25 Μαΐου

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Νάουσας και με την μεγάλη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας το “ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ” στην κεντρική Πλατεία της Νάουσας, το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 και ώρα 8.30μ.μ.!

Το “μουσικό περίπτερο” είναι μία δράση που ανέπτυξαν παιδιά μέσα από τα μουσικά σύνολα του μουσικού σχολείου Βέροιας, για να στηρίξουν το σχολείο τους! Πριν από ένα μήνα διεξήχθη παρόμοια δράση στο κέντρο της Βέροιας με μεγάλη επιτυχία. Μια και στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας φοιτούν φέτος και 44 μαθητές από τη Νάουσα, πολλοί γονείς εξέφρασαν την επιθυμία να έρθει η ίδια δράση και στη Νάουσα, για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλειά τους και στο κοινό της πόλης μας.  Απώτερος σκοπός των παιδιών είναι να συγκεντρώσει χρήματα για να γίνει αγορά ντραμς και άλλων μουσικών οργάνων στο σχολείο! 

Θα ξεκινήσει η παρουσίαση με πιάνο και φωνή στις 8.30 στην πλατεία και θα συνεχίσει με το σύνολο τζάζ που θα βάλει το κοινό σε τζαζοκατάσταση στις 9 μμ και η συναυλία θα κλείσει με αγαπημένα ρεμπέτικα παιδιών του γυμνασίου. Σας περιμένουμε να τους απολαύσουμε όλοι μαζί στην Πλατεία της Νάουσας!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων