Βέροια Εκδηλώσεις Πολιτισμός

Έκθεση – Διαγωνισμός ψηφιακού – φωτογραφικού κολλάζ / «αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της λογοτεχνίας, στο σήμερα» / Δευτέρα 8 Μαΐου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΡΓΩΝ: ΜΑΘΗΤΕΣ –ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ERASMUS+ LLvL

ΧΩΡΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΒΕΡΟΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΙΟΥ 2023

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, 9:30 , ΈΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, 20:00

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ / Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, στο πλαίσιο της υλοποίησης Ευρωπαϊκού Σχεδίου Erasmus+, με τίτλο: «Language, Learning via Literature» και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, προσκαλεί τις σχολικές μονάδες της Ημαθίας να επισκεφθούν την Έκθεση-Διαγωνισμό Φωτογραφικού κολλάζ, με θέμα:

«Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα».

Η Έκθεση-δημιουργία έργων, στηρίχθηκε στην ιδέα επιλογής από τους μαθητές ενός αγαπημένου τους ήρωα των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας και της ένταξής, με την τεχνική του ψηφιακού κολλάζ μέσα σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της εποχής μας (περιβαλλοντικού, κοινωνικού, καταναλωτικού, ανθρωπίνων σχέσεων κ.λ.π. περιεχομένου), εκπέμποντας ή υπονοώντας ένα μήνυμα (με την υποστήριξη και κάποιας φράσης ή σύντομου κειμένου).

Τη Δευτέρα, 8/5/2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το σύνολο των παραγόμενων έργων, προϊόν συμμετοχής πολλών σχολείων της Ημαθίας και των ευρωπαϊκών σχολείων –εταίρων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας στο σχέδιο Erasmus+ “Language, Learning via Literature”  θα εκτίθενται στην Πλατεία του Δημαρχείου της πόλης της Βέροιας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, σχολεία, μεμονωμένοι επισκέπτες, περαστικοί πολίτες της Βέροιας, θα μπορούν δουν τις 70, περίπου, δημιουργίες και να ψηφίσουν το καλύτερο έργο. (Τα έργα του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας θα είναι εκτός διαγωνισμού, για λόγους δεοντολογίας).

Θα δοθούν ως βραβεία, 5 βιβλία για το έργο  που θα διακριθεί, 3 και 2 για το δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν  Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ένα πολύχρωμο βεστιάριο / Στον μαγικό θεατρικό κόσμο του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας Ημαθίας / Εγκαίνια στη Στέγη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας