Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου

--------

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2FM».

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Οι Νεομάρτυρες της Ναούσης» στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2FM».

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 8 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων.

Την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο διαδικτυακό Συνέδριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη μας με θέμα: «Οι εθνικοί αγώνες των Μακεδόνων από το 1453 έως και το 1878». Τις εργασίες του Συνεδρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε στους ιστοχώρους www.imverias.gr - www.ekklisia1821.gr

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 37411 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια