Γενικά

ΠΟΣΠΕΡΤ: “Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΗ μας”

2014-07-02-Koinonia-pospert-giadei

Με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της ΔΕΗ, η ΠΟΣΠΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“150 και κάτι, άβουλοι βουλευτές, που στηρίζουν την ξεπουλημένη κυβέρνηση, έρμαια του κατακτητή και της Τρόικας, που έχουν δήθεν τη νομοθετική εξουσία στα χέρια τους, θέλουν με μια νομοθετική χαριστική βολή στη ΔΕΗ να την διαμελίσουν και να την μοιράσουν στους «ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ», στους «ΓΙΑΠΗΔΕΣ» τύπου Energa» και Hellas power και όπου αλλού τους υποδείξουν!

Δεν χωρούν δικαιολογίες από κανένα, είτε συμμετέχουν στα…θερινά είτε όχι .
Το ξεπούλημα βαρύνει όλους !
Όταν χάνεται το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια στηρίζεις τέτοιες επιλογές !

Ο ΛΑΟΣ δεν θα τους στείλει σπίτι τους, όπως ευελπιστούν, αλλά στη φυλακή και μάλιστα ….ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αυτή που φοβάται ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (..αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε όλοι φυλακή κ. Στάη, αυτό θέλετε; να πάμε όλοι φυλακή;..) κάτι παραπάνω ξέρει… ο συνταγματολόγος!

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προσκαλεί 120 γενναίους βουλευτές να σώσουν την τιμή της «εκτελέστριας» Βουλής και να προτείνουν σύμφωνα με το αρ.44, παρ. 2 του Συντάγματος Δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, ώστε να απορρίψει το ξεπούλημα ο ίδιος ο ελληνικός λαός, που πλέον δικαιούται και υποχρεούται να αντισταθεί με κάθε μέσο στην οικονομική βία που υφίσταται και να καταργήσει και αυτό το μνημονιακό έκτρωμα που θέλει να ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία της σημερινής Βουλής και μόνο.

Είναι ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και επιτέλους, πρέπει το κοινωνικοπολιτικό ζήτημα που προκαλεί το νέο μεγάλο ξεπούλημα της ΔΕΗ – το μεγαλύτερο – να γίνει η αφορμή για τη διαπίστωση της διάστασης μεταξύ της παρούσας Βουλής και κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση με το κλείσιμο της ΕΡΤ ,το ξεπούλημα της ΔΕΗ, τον διωγμό όλων των δημοσίων υπαλλήλων και την ανάλγητη πολιτική στους ιδιωτικούς υπαλλήλους που τους θέλει απλήρωτους, χωρίς δικαιώματα και έρμαια των εργοδοτών , αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη στήριξη της στο βαθύ κράτος των ΜΑΥΡΩΝ μνημονιακών πολιτικών, των φασιστικών πρακτικών και της συνταγματικής εκτροπής, που οδηγούν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση στη κατάργηση των εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, στις απολύσεις, στον αποκλεισμό από κάθε δημόσιο κοινωνικό αγαθό.

Η κυβέρνηση με τους βουλευτές της, σαν καλοί βαστάζοι της ΜΕΡΚΕΛ στηρίζουν αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές και βάζουν την υπογραφή τους στα “καθ’ όλα νόμιμα” σύμφωνα διάλυσης της ζωής μας, των θεσμών, των αξίων, του αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον δικό μας και των παιδιών μας που δικαιούμαστε και δεν το εκχωρούμε σε κανένα.

Το νέο εργασιακό τοπίο που επιδιώκουν, είναι ισοπεδωτικά γκρίζο ώστε να αποτελεί την μόνη συνέχεια του μαύρου της ζωής που θέλουν να μας επιβάλουν . Χωρίς εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα, χωρίς σωματεία Εργαζομένων , μόνο με εντολολήπτες και χωρίς αντιφρονούντες σε μία απομονωμένη και αστυνομοκρατούμενη πολιτεία αποστειρωμένα εγκλεισμένη μακριά από το κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.

Η κυβέρνηση των θανάτων και των αυτοκτονιών, της φτώχιας και της εξαθλίωσης του ξεπουλήματος και της διάλυσης όλων των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών , μπορεί να επαίρεται για τα κατορθώματα και την σκληρότητα της στους κατακτητές και να τους εκλιπαρεί να της το αναγνωρίσουν σαν κατόρθωμα και να δεχτούν τα λάφυρα τους, όπως τη ΔΕΗ που όμως δεν τους ΑΝΗΚΕΙ- ΑΝΗΚΕΙ σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ!

Σε όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη-των μαχών για να προασπίσουμε τα «όσια και ιερά» της πατρίδας μας, την περιουσία μας .
Όλοι μαζί μας γιατί μας ενώνει η δίψα για τη ζωή που μας στερούνε και η ανάγκη για ξεπέρασμα της μιζέριας, της υποταγής και της εξαθλίωσης.
Εργαζόμενοι με αξιοπρέπεια με πίστη και όραμα και αγωνιζόμενοι για την ίδια μας τη ζωή, δηλώνουμε ότι οι εκφοβιστικές πρακτικές της κυβέρνησης, δεν μας φοβίζουν, αλλά μας εξοργίζουν και μας πεισμώνουν.
Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !

ΜΑΖΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ- ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ

Θα σας σταματήσουμε γιατί αφορά όλους μας
η ΕΝΕΡΓΕΙΑ –το ΝΕΡΟ- και ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ – ERTOPEN ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΧΟΥΝ THN ERT3 KAI ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 3/7/2014 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ – ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ”!

Πηγή: ertopen.com

banner-article

Ροη ειδήσεων