Αθλητικά Βέροια

ΣΧΟ Βέροιας: Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2019 – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, Κυριακή 20 Ιανουαρίου

 

Το χιονοδρομικό κέντρο, όπως και την περσινή χρονιά, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ κάρτες χρήσης αναβατήρων για παιδιά μέχρι 12 ετών !!!
 Ο Σύλλογος θα διαμορφώσει ξεχωριστή διαδρομή – πάρκο στην πίστα «Πλαΐνή», όπου θα μπορούν να διασκεδάζουν οι μικροί φίλοι χιονοδρόμοι! Στο τέλος της πίστας στο ξύλινο σπιτάκι του τερματισμού θα υπάρχει τέντα όπου θα γίνεται ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να ακολουθούν οι χιονοδρόμοι στο βουνό και γενικότερη ενημέρωση για τα αθλήματα και τις χειμερινές δραστηριότητες στο βουνό, με διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους !!!
 Στην φετινή γιορτή συμμετέχουν και οι σχολές ski – καταστήματα ενοικιάσεων, με εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού αλλά και στα μαθήματα για παιδιά μέχρι 12 ετών !!!
Αναλυτικά:
Η σχολή σκί Μητρούλας ( http://www.mitroulas-ski.gr ), συμμετέχει με έκπτωση 20% τόσο στην ενοικίαση εξοπλισμού όσο και στα μαθήματα των παιδιών !
Η σχολή σκί Γραμματικόπουλος ( http://www.skiclub.com.gr ), προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ έλκυθρο για μικρά παιδάκια και έκπτωση 50% στην τιμή της ενοικίασης εξοπλισμού για όσα παιδιά κλείσουν μάθημα στην σχολή !
Η σχολή σκί Κλαουδάτος ( http://www.klaoudatos-ski.gr ), συμμετέχει με έκπτωση 20% στην τιμή της ενοικίασης εξοπλισμού σε κάθε επισκέπτη του καταστήματος, με την υπόδειξη εκ μέρους του ΣΧΟ Βεροίας για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού !
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουμε μια ημέρα αφιερωμένη στο βουνό, στην φύση, στο χιόνι και στην ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας