Βέροια Γράμματα & Τέχνες

Tango & Amor στην Ελιά – Όταν το πάθος γίνεται χορός

Δήμητρα Σμυρνή

Κρύα χειμωνιάτικη βραδιά αλλά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ελιά αντιστέκονται με πάθος, με το ίδιο πάθος που χόρεψαν και τραγούδησαν σήμερα τανγκό οι μουσικοί και οι χορευτές, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την μουσικοχορευτική παράσταση Tango & Amor.

Στην εξέδρα που φιλοξενεί τους καλλιτέχνες, καλεσμένους των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, έξι χορευτές, ένα κουιντέτο μουσικών και μία καταπληκτική φωνή, χάρισαν στιγμές χορευτικής δεξιοτεχνίας και μουσικής απόλαυσης, με ένα πρόγραμμα πλούσιο, που καθόλου δεν το περιόρισε το κρύο, που σίγουρα ήταν για όλους, καλλιτέχνες και θεατές, ανασταλτικός παράγοντας. Χωρισμένοι σε τρία ζευγάρια οι χορευτές εμφανίστηκαν αρχικά ξεχωριστά, για να σμίξουν  όλοι μαζί στο φινάλε.

Η φωνή της Natalias Petsalis, με όλο το αργεντίνικο πάθος να τη χαρακτηρίζει, και με τη σκηνική της παρουσία να το κάνει πιο έντονο, συνόδεψε το χορό αλλά και έκανε μουσικές γέφυρες ανάμεσα στα ζευγάρια, καθώς εναλλάσσονταν στην εξέδρα, γοητεύοντας.

Τα τρία ζευγάρια των χορευτών με τις εκρηκτικές φιγούρες τους καταχειροκροτήθηκαν με πολλά «μπράβο» στο φινάλε, καθώς στροβιλίστηκαν για τελευταία φορά όλοι μαζί, δικαιώνοντας την ταύτιση των όρων «τανγκό» και «πάθος».

Μια βραδιά ποιότητας, κόντρα στο χειμώνα!

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας