Βέροια

Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια. Σίσσυ Σιγιουλτζή – Ρουκά & Γιώργου Ρουκά “Λόγια Αρσενικά”

Οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Λόγια Αρσενικά” των Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά & Γιώργου Ρουκά

τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, 19:00, στο Bakery Cafe Ευθύμογλου (Μητροπόλεως 57, Βέροια – δίπλα στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ)

Την παρουσίαση συντονίζει και προλογίζει η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Μαζί με τη συγγραφέα Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά 
για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
-Ζήσης Μιχ. Πατσίκας, Δικηγόρος-Δημοσιογράφος-Εκδότης
-Μπατζιάκας Δημήτριος, Δικηγόρος-Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Αρχές Μαΐου 2018, κυκλοφόρησε με επιτυχία το μυθιστόρημα “Λόγια Αρσενικά” των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, από τις εκδόσεις Πνοή, το οποίο πρόσφατα εγκαινίασε και τη 2η ανατύπωσή του, η οποία είναι εμπλουτισμένη με την κριτική προσέγγιση επτά καταξιωμένων επαγγελματιών. 

Το “Λόγια Αρσενικά” είναι ένα τολμηρό μυθιστόρημα, μια αληθινή ιστορία που σοκάρει. Πέρα από τα γεγονότα, την πλοκή, το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα και τους ήρωες, αυτό που συμβαίνει μέσα στο συγκεκριμένο ερωτικό χρονογράφημα είναι μια σύγκρουση με τις εκάστοτε κοινωνικές νόρμες, τα ταμπού, τις σεμνότυφες αναστολές, τις υποκριτικές συστολές και μια ανατροπή σε γλωσσικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ο θρίαμβος της Ελληνικής γλώσσας κόβει την ανάσα. Η ειλικρινής αποτύπωση αισθαντικών σεξουαλικών σκηνών μέσα από ρεαλιστικές γλωσσικές περιγραφές και εικόνες κάνει το βιβλίο “Λόγια Αρσενικά” να διαβάζεται απνευστί. Πρόκειται για μια ακαταμάχητη λογοτεχνική εμπειρία ζωής.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας