Διάφορα

Χριστουγεννιάτικο σκακιστικό τουρνουά στο Βόλο

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο σκακιστικό τουρνουά 7 γύρων διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου στο Βόλο και καλεί τους σκακιστές και τις σκακίστριες, της Θεσσαλίας και της Ελλάδας ευρύτερα σε μια συνάντηση με χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Το «1ο Πανελλήνιο σκακιστικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2018» με διεθνή (F.I.D.E.) και εθνική (Ε.Σ.Ο.) αξιολόγηση θα διεξαχθεί στις 20, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο του Τμήματος Χωροταξίας της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστήμιου Θεσσαλίας (έναντι του σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ).

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο Δήμος Βόλου, και χορηγός της αίθουσας αγώνων το Τμήμα Χωροταξίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Στους νικητές του τουρνουά θα απονεμηθούν έπαθλα αξίας 1500€ συνολικά!!

Για τον Α όμιλο, στον 1ο νικητή έπαθλο 500€, στον 2ο νικητή 300€ και στον 3ο νικητή 200€. Ακολουθούν, στον 4ο 100€ και στον 5ο και 6ο νικητή από 50€. Για μετά την 3η θέση της γενικής βαθμολογίας στην 1η γυναίκα ή νεάνιδα, έπαθλο 100€, στον 1ο  βετεράνο S60, στον 1ο νέο /α  U18 και στον 1ο νέο /α U16 από 50€.

Για τον Β όμιλο, στον 1ο  νέο /α  U14 και στον 1ο νέο / α , <U12 από ένα σκακιστικό βιβλίο.

Συμμετοχή έχουν ήδη δηλώσει ισχυροί σκακιστές από συλλόγους του Βόλου, Αγριάς, Αλμυρού, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Πατρών και Ηρακλείου Κρήτης.

Ολόκληρη την προκήρυξη θα βρει κανείς μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/

Συνεχείς ενημερώσεις για το τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/sevolou

Για το παράβολο συμμετοχής υπάρχει έκπτωση 15% στα μέλη της οικογένειας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας