Εκδηλώσεις

To 5ο “Naoussa Santa Run” στις 28 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου

 Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τον επιτυχημένο αγώνα δρόμου 5ο «Naoussa Santa Run» απόστασης περίπου 1.700 μ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη σε έναν αγώνα συμβολικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση, προσδίδοντας γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς και πολλές εκπλήξεις.

Η εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Καρατάσου και αφού διανύσει περίπου 1.700μ. σε κεντρικές οδούς της πόλης (Πλατεία Καρατάσου-Βενιζέλου-Μ. Αλεξάνδρου-Βασ Φιλίππου-Πλ. Αγίου Μηνά-Ζαφειράκη-Δημ. Βλάχου-Κωνσταντινίδη) θα τερματίσει στην Πλατεία Καρατάσου.

Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών είτε επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν ντυμένοι απαραίτητα με στολή ή με σκούφο του Αϊ-Βασίλη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής, κεράσματα και συμβολικά δώρα.

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, (τηλ.: 23323 50338 & 50360).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας