Βέροια

Πρόσκοποι Βέροιας. 100 χρόνια προσφοράς – Εορταστικές εκδηλώσεις

Με  ψηλά τον πήχη  έκλεισαν άλλες 2 εκδηλώσεις των Προσκόπων Βέροιας την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου .

  • 120 μέλη της Προσκοπικής Κίνησης  ( Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές,  Βαθμοφόροι, Παλαιοί Πρόσκοποι , Μελή Ε.Κ.Σ. ) και  πλήθος φίλων του Προσκοπισμού συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ωρολογίου  και πεζοπόρησαν έως την Βίλα Βικέλα όπου στο σημείο που υποδείχτηκε από  τον Δήμο Βέροιας τους περίμεναν ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος με 2 υπάλληλους  της υπηρεσίας Πρασίνου    με τον κατάλληλα εξοπλισμό  και υδροφόρο όχημα  του Πυροσβεστικού Σώματος  με2 Πυροσβέστες  .

Εκπαιδευμένοι Βαθμοφόροι  παρείχαν την απαραίτητη ενημέρωση στα παιδιά αποσπώντας  τα συγχαρητήρια  για την κατάρτιση τους από την Δασάρχη  κ. Κατσανιδου  η όποια παρακολούθησε την εκδήλωση .  Όλοι οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι  αφού άνοιξαν τους λάκκους  φύτευσης με περίσσια αγάπη , δενδροφύτευσαν   την περιοχή βγαίνοντας φυσικά και τις απαραίτητες φωτογραφίες  μαζί με τον Δήμαρχο της Πολης κ. Βοργιαζιδη  , τον Εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Πάτερ Καλλίνικο , τον Στρατηγό Διοικητή Μεραρχίας κ. Δεμεστιχα,  την Εκπρόσωπο της Περιφέρειας κ. Καρατζιουλα , τους οποίους οι Πρόσκοποι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο «ανάγκασαν» να σκάψουν και να φυτευόσουν και αυτοί το δικό τους δεντράκι και τους οποίους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την συμμετοχή. Η δράση συνεχίστηκε με τραγούδια και παιχνίδια σχετικά με το αντικείμενο και  οι συμμετέχοντες  γύρισαν στον τόπο συγκέντρωσης  με ασφάλεια όπου κλείσανε την κοινωνική τους προσφορά στην πολη   φωνάζοντας ακόμα μια φορά δυνατά την Επετειακή κραυγή τους : «Βέροιας Προσκοπισμός  Κτίσαμε τα 100 και θα κτίσουμε αλλά τόσα να τα κάνουμε διακόσια».

Ένα Προσκοπικό Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο αξίζει στον Υπεύθυνο της δράσης κ . Βαγγελη Παπαχαραλαμπους  – Κένταυρος Αρχηγό 3ο Σ.Π.  και στους Πιστοφιδού Αργυρώ- Σπουργίτι Αρχηγό 2ο Σ.Α/Π  και Παντελιδη  Ανέστη – Σκόρπιος  Αρχηγο 5ο Σ.Π.  οι όποιοι μαζί  με το σύνολο των Ενηλίκων Στελεχών στήριξαν την δράση  αποσπώντας και τα συγχαρητήρια του Βοηθού Π.Ε.ΚΕ.Μ. Σωτήρη Τσελιου  – Ζαρκάδι για την άρτια οργάνωση.

banner-article

Ροη ειδήσεων