Αλεξάνδρεια Εκδηλώσεις

Πρόσκληση μελών της ΔΗΜ. ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας

Αγαπητοί φίλοι,
με χαρά και ενθουσιασμό συνεχίζουμε με τη ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας, τις ανοιχτές συναντήσεις μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μετά το Πλατύ και τη Μελίκη, ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρειας.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας. 
Θα είμαστε εκεί, όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, τα μέλη της Νομαρχιακής, το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ και όλο το παλιό και νέο πολιτικό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου μας.
Θα είμαστε όλοι εκεί, για να σας ακούσουμε, να καταγράψουμε τις απόψεις σας, τα δικαιολογημένα παράπονα σας, την κριτική σας και να χαράξουμε μαζί μια πορεία νίκης και απαλλαγής από την χειρότερη κυβέρνηση της χώρας.
Από μια κυβέρνηση της αυταπάτης και της υποχώρησης, μιας καταστροφικής κυβέρνησης για την οικονομία και επικίνδυνα επιζήμιας για το Έθνος.

Από μια κυβέρνηση που για λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία πούλησε, το ΟΝΟΜΑ, την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΓΛΩΣΣΑ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Προσκαλώ όλους εσάς παλιά και νέα μέλη, φίλους της Νέας Δημοκρατίας που είσαστε πάντα παρόντες στους αγώνες για μια Ελλάδα, με ευημερία, ισότητα και αληθινή δημοκρατία. Όλους εσάς που δικαίως νιώσατε πικρία και εγκατάλειψη, από τα πολλά λάθη και τις παραλείψεις.

Καλώ και όλους εσάς που φύγατε από κοντά σας, γιατί σας μάγεψαν τα ψέματα και οι υποσχέσεις του λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι κραυγές των ακραίων της πολιτικής μισαλλοδοξίας.
Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας