Βέροια

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Με το βλέμμα στις υψηλές και πανανθρώπινες αξίες του Προσκοπισμού, τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, οι πάντα νέοι άνθρωποι που δεν σταμάτησαν ποτέ να ζουν με το Προσκοπικό πνεύμα και την Προσκοπική τους υπόσχεση, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας ενώσεων παλαιών προσκόπων, με τον συντονισμό του εφόρου Κεντρικής Μακεδονίας του Σ.Ε.Π Ματθαίου Πιστοφίδη, συνήλθαν σε συνέλευση με σκοπό την εκλογή τριμελούς ομάδας συντονισμού με τριετή θητεία.

Την εφορευτική επιτροπή αποτέλεσαν οι παλιοί Πρόσκοποι: Δημήτρης Τεγούσης, Κώστας Στεργιόπουλος και Αρχέλαος Ιακωβίδης.

Η κάλπη ανέδειξε αρχηγό της Ένωσης τον Νίκο Ουσουλτζόγλου, υπαρχηγό οικονομικών τον Κώστα Οικονομίδη και υπαρχηγό προγράμματος τον Σωτήρη Τσέλιο.

Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν μαζική και συγκέντρωσε παλαιούς προσκόπους κάθε ηλικίας. Η συγκέντρωση έληξε με συγχαρητήρια και ευχές προς τη νέα ομάδα συντονισμού για να έχουν καλή και δημιουργική θητεία, να είναι σιδεροκέφαλοι, και να φέρουν ουσιαστικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Ο νέος αρχηγός ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και δήλωσε ότι στους στόχους της Ένωσης θα είναι η σύσφιξη των σχέσεων των μελών, το δυναμικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, η εξωστρέφεια, και η ενδυνάμωση των προσκοπικών συστημάτων, ώστε και άλλα παιδιά να βρεθούν «στον κήπο με τα λουλούδια που στολίζουνε ζωές».

Επίσης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 διοργανώνεται από την Ε.Π.Π Βέροιας και την 1η Μεραρχία πεζικού, βραδιά τσίπουρου στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας με φιλανθρωπικό σκοπό. Προσκλήσεις περιορισμένες στο τηλέφωνο 6973863725 (Θανάσης Στάντζος).

 

banner-article

Ροη ειδήσεων