Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, έως και Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνου επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα παραστεί  στην τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς στην Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Βέροια.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα : «Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας επί τη εορτή τουΟσίου Πορφυρίουτου Καυσοκαλυβίτου, όπου θα μεταφέρει και το Ιερό Φυαλίδιο με το αίμα του Αγίου.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας θα υποδεχτεί την τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία την οποία θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Γαβριήλ.

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση για τα Άτομαμε Ειδικές Ανάγκες(ΑΜΕΑ) στον Χώρο Τεχνών Βεροίας.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τίθεται σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας.

Την Τετάρτη  5 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίαςστον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20439 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια