Βέροια Πολιτισμός

Εργαστήρι Ζωγραφικής Κώστα Αρώνη. Οι εκθέσεις των μαθητών του έγιναν θεσμός και δεσμός

 

Για 5η συνεχή χρονιά οι μαθητές του Εργαστηριού του Κώστα Αρώνη στη Βέροια εκθέτουν τη δουλειά τους αποσπώντας ευνοϊκά σχόλια

Αυτήν τη φορά εκθέτουν στο Κιβωτός bar σε δύο κύκλους. Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών που κατέθεσαν έργα τους σε ακουαρέλα, μολύβι και ξυλομπογιά και θ’ ακολουθήσει η έκθεση με ακρυλικά.

Η πρώτη έκθεση περιλαμβάνει έργα των:  Εύης Αμνιώτη- Θεοχαροπούλου,  Νάγιας Γεωργίου, Όλγας Γιαμά, Σίσυς Γκαμπέση, Ευαγγελίας Καϊκη,  Δώρας Κοκαβέση, Σωτήρη Μάντζου, Αλεξάνδρας Μυλωνά, Μαρίας Τασιοπούλου, Σοφίας Τροχοπούλου και Γιάννη Φωτόπουλου.

Ανάμεσα στους μαθητές του πρώτου κύκλου, αλλά και κάποιους του δεύτερου, ο Κώστας Αρώνης φωτογραφήθηκε χθες μ΄ ένα πλατύ χαμόγελο, ικανοποιημένος από τη δουλειά των μαθητών του αλλά κι από τη συνεργασία μαζί τους, που έχει πάρει πια άλλες διαστάσεις.

Είπε συγκεκριμένα με το γνωστό του χιούμορ στη faretra:

« Σε τόσο δύσκολους καιρούς εμείς επιμένουμε. Και μάλιστα σήμερα, μέρα της Black Friday,  αντιπροτείνουμε τη δική μας Color Friday, κατεβάζοντας κι εμείς τα έργα μας στο 50%!

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, μας ενώνουν όχι μόνο η συνεργασία αλλά και τα γεγονότα της ζωής της ομάδας, απώλειες και χαρές, που τις ζήσαμε από κοινού.

Ο θεσμός είναι πια δυνατός κι ο δεσμός έγινε ακόμη πιο δυνατός!»

Η έκθεση έργων μαθητών με ακουαρέλες και σχέδια με μολύβι και ξυλομπογιές θα διαρκέσει στο Κιβωτός bar από 23/11 μέχρι και 12/12 και η έκθεση με ακρυλικά από 14/12/2018 μέχρι 12/1/2019.

far

Φωτογραφίες:  faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων