Βέροια

Η “Black Friday” στη Βέροια, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Η “Black Friday”, που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.  Ο θεσμός ξεκίνησε στην χώρα μας πριν από δυο χρόνια κυρίως στις μεγάλες πόλεις,(Αθήνα Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και πιλοτικά σε μικρότερες.

Η Διοίκηση του Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας αποφάσισε να στηρίξει την συγκεκριμένη διοργάνωση, καλώντας  τα μέλη του να συμμετέχουν και να  προετοιμαστούν ώστε αυτή η προωθητική ενέργεια, να δώσει μια μικρή ανάσα στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά, αλλά και μια ευκαιρία στους καταναλωτές να προβούν σε συμφέρουσες αγορές.

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθεια στα  μέλη του Συλλόγου θα μοιραστεί σχετικό υλικό, (μπαλόνια και αφίσες), για τις βιτρίνες των καταστημάτων τους.

Για όσους ιδιοκτήτες καταστημάτων θελήσουν να συμμετάσχουν στην Black Friday, θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα

  1. Κατά την ημέρα αυτή, εφαρμόζεται το ισχύον ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου χωρίς καμία παράταση. Δηλαδή 8:30- 14:00 και το απόγευμα: 17:00- 20:30
  2. Θα πρέπει να εφαρμόζονται οι όροι και οι κανόνες της Υπουργικής απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.
  3. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η  προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών, είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτή τη δύσκολή εποχή.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας