Αθλητικά Βέροια

Στο Landgraaf της Ολλανδίας ο Πετράκης, του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, για αγώνες ParaSnowboard

Στην πόλη Landgraaf της Ολλανδίας, βρίσκεται από χθες ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας Πετράκης Κωνσαντίνος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο, όπου αγωνίζεται αύριο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ParaSnowboard στο αγώνισμα του Banked Slalom. O βεροιώτης αθλητής αγωνίζεται στην κατηγορία SB-UL και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να “σκαρφαλώσει” και άλλες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξης του αθλήματος. 

   Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην στεγασμένη τεχνητή πίστα Snowworld, όπου πέρυσι τέτοια εποχή ο Πετράκης έκανε το ντεμπούτο του σε διεθνείς αγώνες. Την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στην ίδια πίστα, θα διεξαχθούν και οι επόμενοι 2 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Μέγας υποστηρικτής της προσπάθειας του Πετράκη, για τους 2 πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συνθετικών κουφωμάτων στην Ελλάδα, με έδρα τη Βεροια, η ΤΕDESCO A.E.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία TEDESCO A.E. για αυτήν την τόσο αξιέπαινη κίνηση και ελπίζουμε εμείς και ο αθλητής μας να σταθούμε αντάξιοι της ευγενικής σας χοηγίας.

banner-article

Ροη ειδήσεων