Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Δευτέρα 12 μέχρι και Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα τελέσει Κουρά Μοναχού στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βρυσάκι επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση το ιερό λείψανο του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά που αποθησαυρίζεται στην Iερά Mονή.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ιερατική Σύναξη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στην εναρκτήρια ομιλία της Σχολής Γονέων Βεροίας θα αναπτύξει το θέμα: «Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς και η Αγία Οικογένειά του», στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος, πάνω από το Βιβλιοπωλείο «Παύλειος Λόγος»).

 Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Πολυλογία και σιωπή» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

 Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου, Ελένης και Οσίου Νικοδήμου του Βεροιέως στην Βέροια.

 Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα θα ομιλήσει στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος περί του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως.

 Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στα Χανιά Κρήτης.

 Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στα Χανιά Κρήτης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας