Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από Πέμπτη 25 έως και Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

O ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Καθημερινά στις 17.30   (μόνο Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο –Κυριακή)

Σκηνοθεσία:     ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΥΤΟΥΡΙΕΡ

Σενάριο:           ΤΖΙΜ ΧΕΧΤ & ΑΛΙΘΙΑ ΝΟΥΝΙΕΘ ΠΟΥΕΡΤΟ

Ηθοποιοί:         ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους. Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

Extra:  Επιβιβαστείτε σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία και πετάξτε πάνω από τα σύννεφα για να προσγειωθείτε σε ένα μαγικό βασίλειο, έναν εντυπωσιακό παράλληλο κόσμο, από την πένα του Τζιμ Σεχτ, δημιουργού της «Εποχής των Παγετώνων: Η Απόψυξη».

«Ο Γκρινιάρης» έρχεται γεμάτος μηνύματα και ταξιδεύει όλη την οικογένεια σε μία μαγική, πολύχρωμη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με αξέχαστους χαρακτήρες σχεδιασμένους από τον Κρεγκ Κέλμαν των «Μαδαγασκάρη» και «Ξενοδοχείο για Τέρατα».

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=My1mQyBuWlg

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ  –  HALLOWEEN

Προβολές:  Πέμπτη 25/10 – Δευτέρα 29/10 – Τρίτη 30/10 – Τετάρτη 31/10 στις 21.00

Παρασκευή 26/10 – Σάββατο 27/10 – Κυριακή 28/10  στις 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία:    ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΓΚΡΙΝ

Σενάριο:          ΤΖΕΦ ΦΡΑΝΤΛΕΪ, ΝΤΑΝΙ ΜΑΚ ΜΠΡΑΪΝΤ

Ηθοποιοί:        ΓΟΥΙΛ ΠΑΤΟΝ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΚΑΡΝΤΝΕΡ, ΤΖΕΪΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: H τεράστια εισπρακτική επιτυχία του 1978, αναγεννιέται θριαμβευτικά φέτος για να καλύψει την ανάγκη του κοινού για επιστροφή σε διαχρονικά πρότυπα τρόμου. Η ιστορία του Μάικλ Μάγιερς, ενός ανθρώπου χωρίς ταυτότητα και χωρίς πρόσωπο, ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει το έργο σφαγής, είναι τόσο λιτή και εύστοχη ώστε αποκτάει μόνη της αρχετυπική διάσταση για τα δεδομένα των ταινιών τρόμου.

Extra:

Η Νύχτα με τις Μάσκες (1978), η πρώτη ταινία Halloween που εμπνεύστηκε ο Τζον Κάρπεντερ, στάθηκε η αφορμή οι κινηματογραφικές αίθουσες να γεμίσουν με slasher movies στις επόμενες δεκαετίες, και η αλληγορική διάστασή τους σε σχέση με τον «αναίτιο κακό» να γεννήσει μια ολόκληρη μυθολογία τρόμου. Σαράντα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα δώσει συνέχεια στον μακάβριο εφιάλτη του Κάρπεντερ, με την Τζέιμι Λι Κέρτις ξανά στον ρόλο που την έκανε superstar.

Επίσημο site: https://www.halloweenmovie.com/

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AVBKODcY9mo

 

HUNTER KILLER     (ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ)

Προβολές:  Πέμπτη 25/10 – Δευτέρα 29/10 – Τρίτη 30/10 – Τετάρτη 31/10 στις 21.00

Παρασκευή 26/10 – Σάββατο 27/10 – Κυριακή 28/10  στις 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία:    ΝΤΟΝΟΒΑΝ ΜΑΡΣ

Σενάριο:          ΑΡΝΙ ΣΜΙΝΤ & ΤΖΕΪΜΙ ΜΟΣ

Ηθοποιοί:        ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΜΑΪΚΛ ΝΙΚΒΙΣΤ, ΓΟΥΙΛ ΑΤΕΝΜΠΟΡΟ, ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΓΚΟΥΝΤΟΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο κυβερνήτης ενός αμερικάνικου υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point».

Extra:

Η έμπνευση για την ταινία ήρθε από το βιβλίο «Firing Point» του Τζορτζ Γουάλας, ενός έμπειρου πρώην κυβερνήτη μονάδας υποβρυχίων. Το βιβλίο είναι γεμάτο στιγμές δράσης και αγωνίας και έχει κινηματογραφική αίσθηση. Αυτό ήταν που «κέρδισε» τους σεναριογράφους Αρν Σμιντ και Τζέιμι Μος και προχώρησαν στη μεταφορά του βιβλίου σε σενάριο. Αυτό που ενθουσίασε όλους τους συντελεστές της ταινίας είναι ότι και το βιβλίο και η ταινία συνδυάζουν τρία διαφορετικά είδη θρίλερ: ένα αγωνιώδες θρίλερ με υποβρύχια, εισβολή σε εχθρικό έδαφος και σκληρές διαπραγματεύσεις και συγκρούσεις. Για να ζωντανέψει αυτή η μίξη στη μεγάλη οθόνη οι παραγωγοί έψαχναν κάποιο νέο σκηνοθέτη.

Αυτός είναι ο Ντόνοβαν Μαρς. «Ενθουσιαστήκαμε όταν βρήκαμε τον νέο και φρέσκο σκηνοθέτη που ψάχναμε και που σίγουρα θα έφερνε μια διαφορετική οπτική στην περιπέτεια της ταινίας», σχολιάζει ο Παραγωγός Τόμπι Τζάφε. «Είναι η καλύτερη στρατιωτική περιπέτεια που έχω διαβάσει. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει, και όσο διάβαζα το σενάριο είχα φοβερή αγωνία. Επίσης έχει σκληρούς χαρακτήρες που αντιμετωπίζουν φοβερά διλήμματα», λέει ο ίδιος ο Μαρς. Για την αληθοφάνεια του σεναρίου και της ταινίας η παραγωγή συνεργάστηκε στενά με το Αμερικάνικο Ναυτικό, το Υπουργείο Άμυνας και τεχνικούς υποβρυχίων που τους βοήθησαν στο τεχνικό κομμάτι χειρισμού των υποβρυχίων και τους ναυτικούς όρους.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=k1dcKcdfp-0

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας