Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Στην οικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν 62 «φιξάκια» ηρωίνης και κοκαΐνης έτοιμα για διακίνηση

Αντιλαμβανόμενοι τον αστυνομικό έλεγχο προσπάθησαν να αποκρύψουν τις ποσότητες ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (4 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 58χρονος ημεδαπός και 37χρονη ημεδαπή, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε επιχείρηση που οργανώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκαν στην οικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου αρχικά εμπόδισαν τους αστυνομικούς να εισέλθουν στην οικία για τη διενέργεια έρευνας παρουσία δικαστικού λειτουργού, ασφαλίζοντας την είσοδο, προκειμένου να παρεμποδίσουν τον έλεγχο και να αποκρύψουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας όμως που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε σωληνώσεις και σε κάδους απορριμμάτων του σπιτιού, συνολικά 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,68 γραμμαρίων και 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 11,49 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • κλειστό κύκλωμα καταγραφής του εξωτερικού χώρου της οικίας, αποτελούμενο από 4 κάμερες, 2 καταγραφικά μηχανήματα, αισθητήρα κίνησης και μία οθόνη και
  • 7 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας