Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Σπουδαία νίκη των Αετών Βέροιας επί του Πιερικού Αρχέλαου

Με τον καλύτερο τρόπο έκαναν εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Αετοί Βέροιας!

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε με 68-50 στην Κατερίνη του Πιερικού Αρχέλαου και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα σεζόν.

Μπορεί στο ρόστερ των αντιπάλων να υπάρχουν πολλοί νεαροί αθλητές και να λείπει η εμπειρία, ωστόσο η σημερινή νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, που μετρά μόλις 16 μήνες ζωής.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ενώ στο δεύτερο, η ομάδα της Ημαθίας ανέβασε μεν στροφές, χωρίς όμως να παίρνει σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και με την άμυνα να αποτελεί το “‘όπλο” της ομάδας, η διαφορά μεγάλωσε και ουσιαστικά το ματς κρίθηκε με ορισμένα πολύ καθοριστικά καλάθια από πλευράς Αετών.

Πρώτοι σκόρερ των “ασπρόμαυρων” ήταν οι Μάκης Ιωσηφίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος που πέτυχαν από 19 και τους ακολούθησε ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης που έφτασε τους 11.

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς, το Σάββατο 6/10 στο ΔΑΚ “Βικέλας” με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Δεκάλεπτα: 10-11, 28-34, 42-53, 50-68

Πιερικός Αρχέλαος : Μπόζογλου 20 (2), Ταβαντζής 6, Τζιοβάρας, Ρέντζος, Ζησόπουλος 7 (2), Χατζηαγοράκης, Φανούλης, Καλλιφατίδης 10 (2), Χασιακής 2, Λαγαμτζής, Κουπάντσης, Καρυπίδης 5.

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 3, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 19 (4), Γκεκόπουλος 10, Πάππου 2, Χρυσάφης 4, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Γ., Χατζηχαρίσης 11 (1), Ιατρού, Ιωσηφίδης 19 (5).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας