Αθλητικά

Ο 2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας συνδιοργανώνουν στις 21 Οκτωβρίου στη Σχολή Αριστοτέλους τον «2ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΟΧΗΣ», με τη συνεργασία αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και βετεράνων αθλητών στίβου.

Ο λαϊκός αγώνας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ είναι απόστασης 22.000μ. και 5.000μ..

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις, για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη.

Ο Αγώνας των περίπου 22.000μ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr (ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο στη δεξιά πλευρά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.naoussa.gr/application/form

Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 (ώρα 23:59). Πληροφορίες: Γρ. Πολιτισμού Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50360, 50338, email: culture@naoussa.gr. (ώρες 09:00-14:00).

 

banner-article

Ροη ειδήσεων