Βέροια

Ευχαριστήρια επιστολή στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας το οποίο μας ταξίδεψε με τη μουσικοθεατρική παράσταση ‘’εις τους πέντε δρόμους’’, της Λένας Πετροπούλου, στις γειτονιές της Βέροιας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Οι παραστάσεις είχαν και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίου ο κάθε θεατής, εφόσον το επιθυμούσε, μπορούσε να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους δημότες μας για την έμπρακτη συμπαράστασή τους και για τη συνεισφορά τους στην ενίσχυση της Δομής, από την οποία εξυπηρετούνται άτομα με οξυμένα οικονομικά προβλήματα.

Η επιλογή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο τη Δομή μας, η άψογη συνεργασία με όλα τα μέλη του, καθώς επίσης και η θετική ανταπόκριση του κόσμου, είναι συγκινητική και ελπιδοφόρα, γιατί σημαντικό στις μέρες μας είναι η αμοιβαία υποστήριξη.

Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της πράξης  «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 17:00.

Επικοινωνία:

Κοινωνική Λειτουργός/Συντονίστρια: Αθανασία  Λαμπριανίδου

Διοικητικό προσωπικό: Δήμητρα Καρατζά

Τηλέφωνα: 2331353824 & 2331353811

E-mail: koinoniko.pantopoleio@veria.gr

Facebook: www.facebook.com/koinoniko.pantopoleio.veria

Διεύθυνση Κοινωνικού Παντοπωλείου: Σταδίου 51 (κτίριο παλαιών σφαγείων), Βέροια

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας