Αθλητικά

Μπάσκετ: Η Μόρφη Γερασίμου στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας

Με ιδιαίτερη χαρά, η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ευμορφία Γερασίμου, που θα αναλάβει το γυναικείο τμήματα της Ακαδημίας, για το οποίο η διοίκηση των Αετών Βέροιας έχει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον!

Έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στον αθλητισμό, κυρίως ως αθλήτρια του Φιλίππου Βέροιας στο παρελθόν, ενώ ως απόφοιτη ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μπορεί να αποτελέσει για τις εκκολαπτόμενες αθλήτριες την ιδανική προπονήτρια για τα πρώτα τους βήματα.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε σχέση με τον αθλητισμό και μάλιστα έχει συμμετοχή πρακτική και συγγραφική σε διδασκαλία χειροσφαίρισης.

Επιλήφθηκε πολλάκις στο παρελθόν τη διατροφή αθλητών σε Αθλοπαιδιές, ενώ έχει αναλάβει συγκεκριμένα τη βελτίωση της αλτικής ικανότητας στα ομαδικά αθλήματα.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν τόσο ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός με την ιδιότητα της γυμνάστριας σε δημοτικά σχολεία του Νομού αλλά και σε ιδιωτικά γυμναστήρια, μέχρι τη σήμερον.

Καλωσορίζουμε τη νέα μας προπονήτρια, για την οποία είμαστε πεπεισμένοι πως θα γίνει ένας ακόμη «κρίκος» της αλυσίδας που θέλουμε να δημιουργήσουμε στα τμήματα υποδομής των Αετών Βέροιας και της ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!

Παράλληλα, ανακοινώνουμε αναλυτικά τους προπονητές των τμημάτων υποδομής.

1. Κοσμάς Ιωσηφίδης : Προπονητής τμήματος 2005-2007
2. Ιορδάνης Τυριακίδης : Προπονητής τμήματος 2008-2012
3. Ευμορφία Γερασίμου : Προπονήτρια γυναικείου τμήματος

banner-article

Ροη ειδήσεων