Βέροια

Δεύτερη εορταστική επετειακή εκδήλωση των Προσκόπων της Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο  6-7 Οκτωβρίου, έρχεται η δεύτερη επετειακή εορταστική δράση για τα 100 χρόνια προσφοράς των Προσκόπων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βέροιας.

“Προσκοπικό χωριό” στην πλατεία Δημαρχείου και επίσημος εκκλησιασμός στην παλαιά Μητρόπολη, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα.

Μια προσκοπική κατασκήνωση θα στηθεί. Μια πάνινη πολιτεία με σκηνές, με μεγάλες και μικρές κατασκευές, με περίπτερα πληροφόρησης, των προσκοπικών συστημάτων της πόλης, της Ένωσης παλαιών Προσκόπων Βέροιας, του συλλόγου δοτών μυελού των οστών, και των ραδιοερασιτεχνών που θα επικοινωνήσουν παγκόσμια τα 100χρονα των Προσκόπων της Βέροιας. Θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε παιχνίδια ζωηρά και περιπέτειας, θα περάσουμε από τα scout points, θα ασχοληθούμε στα εργαστήρια προσκοπικής δημιουργίας, θα ονειρευτούμε και θα διασκεδάσουμε στην βραδινή “προσκοπική πυρά”.

Θα εκκλησιαστούμε όλοι μαζί πρόσκοποι, παλαιοί πρόσκοποι, οικογένειες, φίλοι στην παλιά Μητρόπολη την Κυριακή 7/10, θα γίνει κατάθεση στεφάνου, και θα απολαύσουμε προσκοπικά εδέσματα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους. Σας περιμένουμε στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας