Νάουσα

Με τιμητικές παρουσίες και εκπλήξεις ο αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Νάουσας

11 του Σεπτέμβρη και το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε στις 9.00 το πρωί για τον καθιερωμένο αγιασμό στο σχολείο μας.

Στην αυλή, συγκεντρωμένοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου, ξεκούραστοι και ανυπόμονοι για την καινούρια αρχή, οι εκπρόσωποι του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και γονείς που συνόδευαν τα «πρωτάκια», υποδέχτηκαν το δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Κουτσογιάννη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του φέτος το 2ο γυμνάσιο Νάουσας .

Ο δήμαρχος , μετά τον αγιασμό, απευθύνθηκε στους μαθητές με λίγα και μεστά λόγια , ευχήθηκε δύναμη και δημιουργικότητα σε όλους, μαθητές και καθηγητές, για τη νέα σχολική χρονιά  και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης του σχολείου σε ό,τι του ζητηθεί .

Έκπληξη για όλους αποτέλεσε η παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου , της TV 100, και  της δημοσιογράφου κας Ανδρίτσου, η οποία, στο πλαίσιο της εκπομπής της ,«Στα πέριξ» , επέλεξε φέτος το σχολείο μας για τη μέρα αυτή ( η εκπομπή θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 17/9) . Περιηγήθηκαν στο  σχολείο, κινηματογράφησαν τους χώρους και δημιουργίες των μαθητών που εκτείθενται στην είσοδο, και  μίλησαν με το διευθυντή κ. Ζιώγα Φώτη, ,καθηγητές αλλά και το Δήμαρχο της πόλης μας.

Οι μαθητές ,τέλος, πήραν τα νέα τους βιβλία και αποχώρησαν, ενώ σε μια μικρή δεξίωση που ακολούθησε για τους καθηγητές , τους εκπρόσωπους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το Δήμαρχο, συζητήθηκαν κάποια θέματα που απασχολούν το σχολείο και δηλώθηκε από όλες τις πλευρές η διάθεση σε κλίμα εποικοδομητικό και καλής συνεργασίας  να γίνει κάθε προσπάθεια για αντιμετώπισή  τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών του 2ου Γυμνάσιου Νάουσας.

banner-article

Ροη ειδήσεων