Βέροια

Ευχαριστήρια & Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Λευκή Νύχτα στη  Βέροια. Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας αλλά και από πολλούς επισκέπτες όμορων δήμων που επέλεξαν να διασκεδάσουν και να κάνουν τις αγορές τους την πρωτελευταία βραδιά του καλοκαιριού.

θα φανούν μακροπρόθεσμα ενώ αξίζει να εστιάσουμε στο γεγονός της τόνωσης της τοπικής οικονομίας, όπου έδωσε μια ανάσα και ταυτοχρόνως γέμισε με έναν αέρα αισιοδοξίας.- Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν μια βαριά παρακαταθήκη για όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δίνουμε στην αγορά μας και στην πόλη μας την ευκαιρία να παρουσιάζει την ομορφιά και τις δυνατότητές της προσελκύοντας κάθε φορά και νέους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν λόγους να επιστρέφουν και να γίνονται  πρεσβευτές  μεταφέροντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις τους.

Τα μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου  του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στους συνδιοργανωτές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία.

Συγκεκρίμενα «Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ευχαριστούν τον Πρόεδρο του  Επιμελητήριο Ημαθίας κ. Γεώργιο Μπίκα και τα μέλη του συμβουλίου, που χρηματοδότησαν την συγκεκριμένη συνδιοργάνωση. Χωρίς την οικονομική τους βοήθεια, η έκταση και το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας δεν θα ήταν αυτού του μεγέθους.

Επίσης η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη για την θετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονιάς να πραγματοποιηθεί Λευκή Νύχτα στη Βέροια,  τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργαζίδη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την στήριξη της συνδιοργάνωσης , τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βέροιας κ. Δημήτρη Ταχματζίδη για την έγκριση παράτασης ωραρίου, τον Πρόεδρο των Αστικών Βέροιας κ. Παύλο Παυλίδη για την θετική απόφαση στο κλείσιμο συγκεκριμένων δρόμων, τους υπεύθυνους του υπαίθριου χώρου στάθμευησης στο παζάρι για το χαμηλό κόστος εισιτηρίου στους οδηγούς που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους  την συγκεκριμένη βραδιά και τον Πρόεδρο της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων  Κεντρικής και Δυτικής  Μακεδονίας κ. Γιώργο Καρανίκα, που στηρίζει και εμψυχώνει τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Ευχαριστήριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στην Τροχαία Βέροιας και στην Δημοτική Αστυνομία

Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  ευχαριστούν θερμά τον  Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Χρήστο Σιμούλη, τον Διοικήτη της Τροχαίας Βέροιας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου ,τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο,  υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο,  το προσωπικό  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, της  Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας, για τήρηση της τάξης και την εύρυθμη λειτουργία της  αγοράς  το βράδυ της Λευκής Νύχτας».

 Επίσης Συγχαρητήρια αξίζουν στους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας».

 Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της  Βέροιας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας