Βέροια

Η Γερμανό – Ελληνική Εταιρία του Φλένσμπουρκ για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της ΜΑμΑ

Η   Γερμανό- Ελληνική  Εταιρία στο Φλένσμπουρκ α.Σ.(Deutch-Griechishe Gesellschaft zu Flensbourg e.V), για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε τη ΜΑμΑ  διοργανώνοντας μουσική  εκδήλωση στις 2 Ιουλίου  με σκοπό τη συγκέντρωση  χρημάτων αποκλειστικά για το σύλλογό μας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ελληνικά και γερμανικά παραδοσιακά εδέσματα , λαχειοφόρο αγορά με δώρα αλλά και ζωντανή ελληνική μουσική .Από την όμορφη αυτή βραδιά συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός ,χαρτική ύλη και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά του  συλλόγου μας.

Ο κύριος Γιώργος  Μωραΐτης και η κυρία Νίνα Αντωνίου , μέλη της  εταιρείας από τους οποίους προέρχονταν και η ιδέα να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση , παρέδωσαν τον εξοπλισμό στο χώρο του Ειδικού Σχολείου Βέροιας όπου και στεγάζεται ο σύλλογός μας. Εκεί  τους υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τα μέλη του Δ.Σ της Μ.Α.μ.Α  ,η κυρία Έυη Ακρίβου (Αντιπρόεδρος ),τα μέλη, κυρία Νόρα Σαρκατζή  και  κυρία Δήμητρα Κατσιγιανοπούλου  και παιδιά του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δ.Σ της εταιρείας του Φλένσμπουργκ ,τον πρόεδρο κύριο Στυλιανό Αντωνίου ,τον κύριο Μωραΐτη Γιώργο και την κυρία  Νίνα Αντωνίου αλλά και όλα τα μέλη και φίλους  της εταιρείας για την ευαισθησία ,την αγάπη και την αμέριστη βοήθειά τους  προς το σύλλογό μας .

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό)

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία……

Η Γερμανό-Ελληνική Εταιρεία στο Φλένσμπουργκ είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος. Στόχος της είναι η ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία και η καλλιέργεια της πολιτιστικής ανταλλαγής. Ο σύλλογος στηρίζεται από ενεργά μέλη ή από άτομα που επιθυμούν απλά να μοιράζονται και να ανταλλάζουν τις σκέψεις και απόψεις τους.
Προσφέρουν στα μέλη τους  μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα η ομάδα χορού, για τους λάτρεις των ελληνικών χορών και της ελληνικής μουσικής, ή ακόμα και συζητήσεις για διάφορα θέματα της ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. Επίσης, διοργανώνονται περιηγήσεις, εκδρομές καθώς  και διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

banner-article

Ροη ειδήσεων