Τοπικά

Μαθήματα προετοιμασίας για Αρχιτεκτονικές Σχολές & Καλών Τεχνών στο εργαστήρι του Κων/νου Αρώνη στη Βέροια

Συνεχίζουμε και φέτος τη λειτουργία του εργαστηρίου μας στη Βέροια μετά από τα πολύ θεαματικά αποτελέσματα και την καθολική επιτυχία (100%) των μαθητών μας στις σχολές της επιθυμίας τους με πολύ καλές επιδόσεις στην κατάταξη των εισαγομένων.

Στο εργαστήρι μας παραδίδονται εξειδικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα αρχιτεκτονικού σχεδίου, ελευθέρου και γραμμικού για τις εξετάσεις στις Αρχιτεκτονικές Σχολές και στα ΑΤΕΙ, καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών (προτομές με κάρβουνο, συνθέσεις με ακρυλικό χρώμα).

Στο εργαστήρι μας λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

  • Τμήματα για Α, Β και Γ Λυκείου.

  • Το μάθημα του σχεδίου και της ζωγραφικής είναι κάτι καινούριο για τους περισσότερους μαθητές που προετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Σ’ αυτό τα παιδιά συναντούν έννοιες και ζητήματα που για πρώτη φορά συναντούν μπροστά τους στην μαθητική τους καριέρα. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και μεθοδικότητα στην επιλογή και την διαχείριση των θεμάτων, έτσι ώστε οι καινούριες αυτές πληροφορίες να γίνουν εύκολα και γρήγορα κατανοητές από τους μαθητές.

  • Διαμορφώνουμε ολιγομελή τμήματα έως 7 ατόμων.

  • Τα προγράμματα που εφαρμόζονται στοχεύουν στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου, ανάλογα με την πρόοδο και τις δυνατότητές του, τα οποία και παρακολουθούμε ανελλιπώς, μιας και τα έργα των παιδιών φυλάσσονται μέχρι το τέλος του κύκλου σπουδών, σε ειδικό ονομαστικό φάκελο για την διαχείριση και την εξαγωγή σχετικών συμπερασμάτων.

  • Κατά την διάρκεια της διδακτικής περιόδου εφαρμόζουμε συνθήκες προσομοίωσης των εξετάσεων. Tα θέματα που επεξεργαζόμαστε είναι αυτά που δόθηκαν σε εξετάσεις για τις Αρχιτεκτονικές Σχολές και τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών προηγουμένων ετών.

  • Βαθμολογούμε τα θέματα με βάση τις οδηγίες που δίνει το Υπουργείο προς τους βαθμολογητές  των εξετάσεων. Έτσι, γνωρίζοντας τα επι μέρους αξιολογικά κριτήρια και μπαίνοντας στην λογική του εξεταστή, οι υποψήφιοι μαθαίνουν να αξιολογούν την δική τους εργασία.  Επίσης να διαχειρίζονται τον χρόνο που τους διατίθεται, μιας και γνωρίζουν τις μονάδες περίπου έχουν συγκεντρώσει σε κάθε φάση του σχεδίου που κάνουν.

  • Ως εργαστήρι, παρέχουμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ, με αξιολόγηση επίδοσης, σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης των βρετανικών πανεπιστημίων (10-9 first, 8-9 upper second, 6-8 second, 5-6 upper third, 3-5 third, fail).

  • Όσες σημειώσεις κι αν χρειαστούν τις διανέμουμε δωρεάν στους μαθητές μας.

  • Οι γονείς, ενημερώνονται με ραντεβού, όποτε το θελήσουν, για την πορεία των παιδιών τους. Όμως, στο τέλος του κάθε μήνα, επικοινωνούμε με δική μας πρωτοβουλία για μια τηλεφωνική ενημέρωση προς τους κηδεμόνες.

Για Αρχιτεκτονικές Σχολές:

Χειμερινά τμήματα.

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο15 Σεπτεμβρίου 2018

Διάρκεια: 28-32 συναντήσεις.

Διάρκεια κάθε μαθήματος: 6 ώρες για τη Γ, 5 ώρες για τη Β και 4 ώρες για την Α Λυκείου.

Τα μαθήματα του ελευθέρου και του γραμμικού σχεδίου γίνονται εναλλάξ.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 10 – 4 μμ.

Θερινά τμήματα.

Για Α και Β Λυκείου.

Έναρξη: Μέσα Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου

Διάρκεια: 12 εξάωρα μαθήματα, με δύο συνατήσεις την εβδομάδα.

Στο διάστημα 20 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου το εργαστήρι παραμένει κλειστό.

Για Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών:

Χειμερινά τμήματα.

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο15 Σεπτεμβρίου 2018

Διάρκεια: 28-32 συναντήσεις.

Διάρκεια κάθε μαθήματος: 6 ώρες για τη Γ, 5 ώρες για τη Β και 4 ώρες για την Α Λυκείου.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή 3.30 – 9 μμ. και Σάββατο 10 – 4 μμ.

Θερινά τμήματα.

Για Α και Β Λυκείου.

Έναρξη: Μέσα Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου

Διάρκεια: 12 εξάωρα μαθήματα, με τρεις συναντήσεις την εβδομάδα.

Στο διάστημα 15 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου το εργαστήρι παραμένει κλειστό.

Διεύθυνση: Παστέρ 11, Βέροια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 714 774

Email: konstantinosaronis@gmail.com

banner-article

Ροη ειδήσεων