Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από την Τρίτη 31 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 16 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά. Στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Αντωνίου και θα συμμετάσχει στην καθιερωμένη ιερά λιτανεία.

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας.

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βεροίας, επί τη εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειδίου.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και στο ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου στην Λάρισα.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Μαραθόκαμπο Σάμου. Στην συνέχεια θα εκφωνήσει ομιλία για τον αείμνηστο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κυρό Αλέξανδρο.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Σάμου.

Την Δευτέρα 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Σάμου.

Την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδενδρίου, επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κοκοβίτη.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 7:00μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο και τον Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου.

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στην Παράκληση της Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Το Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

banner-article

Ροη ειδήσεων