Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Με Ανατόλια στην πρεμιέρα ο Φίλιππος

Με παρουσία αρκετών εκπροσώπων σωματείων έγινε στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, σε Άνδρες και Γυναίκες. Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 7/10/2018 θα αντιμετωπίσει στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” την ομάδα του ΑΝΑΤΟΛΙΑ ενώ στις 16/9/2018 θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό για το κύπελλο Ελλάδος.

Κατα την διάρκεια της κλήρωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της καταστροφής από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Το παρών έδωσαν μέλη του δ.σ. της ΕΟΚ (κ.κ. Γολέμης, Λόρτος, Χρηστίδης) και συντόνισε με επιτυχία, όπως κάθε χρόνο, ο Ηλίας Ίγγλιας.Για την έναρξη του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : ” Πρώτα απ όλα θα πρέπει να πω οτι υλοποιήθηκε, χάρη στην προσπάθεια του προέδρου κ. Λαζου και τη συμπαράσταση του κ. Στεργιου και της novacert, ενας σχεδιασμός όπως ακριβώς θέλαμε. Για το φετινό πρωταθλημα ειλικρινά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα προγνωστικό.

Το μόνο που μπορούμε να πουμε ειναι οτι θα προετοιμαστούμε με μεγάλη συγκέντρωση για το πρώτο παιχνιδι απέναντι σε μια ομάδα οπως το Ανατόλια που συγκαταλεγεται στα φαβορί ανοδου. Το κύπελλο αποτελεί μια τυπική διαδικασία με την οποία, χωρις να αδιαφορήσουμε, δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα.

Να ευχηθούμε καλές διακοπές και καλη αρχή σε όλες τις ομάδες. Ραντεβού στο γήπεδο στις 20 Αυγούστου.”

1η Αγωνιστική – 07/10/18

ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩ – ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ http://filipposbc.gr/index.php/programma/gprogram2019

banner-article

Ροη ειδήσεων