Αθλητικά Βέροια

Στο Βέλγιο το τμήμα ρυθμικής του Φίλιππου Βέροιας

 
Είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του τμήματος ρυθμικής του «ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» σε αυτήν την μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή της γυμναστικής που λέγετε EUROGYM αφού πριν 4 χρόνια είχε πάρει μέρος στο 9ο EUROGYM στην Σουηδία και πριν 2 χρόνια στο 10ο EUROGYM στην Τσεχία.
Τα κορίτσια του τμήματος είναι μια από τις 10 ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο 11ο EUROGYM που θα γίνει στην πόλη ΛΙΕΓΗ του Βελγίου .
Το EUROGYM. είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση της ευρωπαϊκής γυμναστικής για τους νέους από 12 ετών και πάνω .Η αρμόδια αρχή είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής UEG. EUROGYM πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο και η συνάντηση του 2018 θα είναι το 11ο όπου θα συμμετέχουν πάνω από 5000 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη! Εκτός όμως από το 6λεπτο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει κάθε ομάδα θα υπάρχουν σεμινάρια γυμναστικής ,ακροβατικής και χορού ,πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες για κάθε αθλητή!

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 14 Ιουλίου με το European Gym For Life Challenge, μία καινούργια διοργάνωση τύπου “Contest”, όπου θα λάβουν μέρος δέκα ελληνικές ομάδες, εκπροσωπώντας εννιά συλλόγους και φορείς (Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Α.Σ. Πρωτοπορία – Ελληνοαγγλική Αγωγή, Π.Κ.Ε.Γ. Αίας, Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Αθηνών, Εκπαιδευτήρια Δούκα, Φ.Ο.Μ. Κότινος, ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη και ο Ο.Α. Λαυρίου με δύο ομάδες, “Miners” και “Avatar”).

Τα κορίτσια της ρυθμικής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και οι προπονήτριες τους Μωυσιάδου Κατερίνα, Χαβιαροπούλου Ηρώ και Μαρία Παυλίδου δηλώνουν ενθουσιασμένες που θα ξαναζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία με τις αθλήτριες τους αλλά και πανέτοιμες για αυτή την πρόκληση. Είμαστε πολύ χαρούμενες αλλά και πανέτοιμες και θα έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο όμορφη παρουσία σ αυτήν την γιορτή της ευρωπαϊκής γυμναστικής!» θα πει σύσσωμη όλη η ομάδα η οποία αποτελείται από τις αθλήτριες Παπανώτα Δήμητρα , Πινακούδη Ροδόπη, Πατσιαβούρα Μερόπη, Καγκελίδου Νάντια, Εμμανουήλ Ελένη, Κατσικάρη Σοφία, Πανίδου Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Τσαλουκίδου Ολγα, Φασίδου Ξένια, Μαρία Βαλκαφώτη, Κριαρά Ελπίδα,Ζουμπουλίδου Ευγενία, Μωυσιαδης Ευάγγελος, Παντελίδης Ίκαρος και Σαμψωνιδου Ειρήνη
Ο Α.Π.Σ «ΦΊΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες τις προπονήτριες και τους συνοδούς της ομάδος που πετάνε το μεσημέρι της Παρασκευής 13/7 για Παρίσι και απο εκεί για την Λιέγη όπου θα χτυπάει η καρδιά της ευρωπαϊκής Γυμναστικής. !

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας