Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από Πέμπτη 12 έως και Τετάρτη 18 Ιουλίου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  –

HOTEL TRANSYLVANIA 3    (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 18.30

Αιθ1: (κλιματίζεται)

Σκηνοθεσία:    ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ

Σενάριο:          ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:    Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PFg0Qbg2IBw

 

ΘΕΡΙΝΗ   Αίθουσα

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα μεταφερθεί στην Αίθουσα 1)

Έτσι είναι η Ζωή – C’est la vie!

Σκηνοθεσία     Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό

Σενάριο           Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό

Ηθοποιοί         Ζαν-Πιέρ Μπακρί, Ζιλ Λελούς, Ζαν-Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν, Αλμπάν Ιβάνοβ, Σουζάν Κλεμάν, Ελέν Βινσέντ, Γκαμπριέλ Νακάς

Προβολές:  Κάθε μέρα στις 21.15

 Οι δημιουργοί της τεράστιας επιτυχίας «Άθικτοι» επιστρέφουν με μια σπαρταριστή κωμωδία, υποψήφια για 10 βραβεία στα Σεζάρ 2018

 O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του ο Πιέρ και η Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: Έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και κάθε στιγμή ευτυχίας θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.

Το 2011 ύμνησαν τη φιλία και τη χαρά της ζωής με την ταινία «Άθικτοι» οδηγώντας σχεδόν 20 εκατομμύρια Γάλλους στο σινεμά, σπάζοντας τα ταμεία, σκοράροντας επτά χρόνια μετά με 8.5 στο IMDb. Oι Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό στο «Έτσι είναι η Ζωή», το φιλμ που έριξε την αυλαία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2017 και προτάθηκε για 10 υποψηφιότητες στα Βραβεία Σεζάρ 2018, επιστρέφουν με μια κωμωδία που υπόσχεται πολύ γέλιο!!!

Ελάχιστα πράγματα βάζουν το ανθρώπινο μυαλό το συναίσθημα και την ψυχολογία σε τόση πίεση όση η προετοιμασία ενός γάμου και ίσως ειδικά του πάρτι που θα ακολουθήσει. Η καταπιεστική ανάγκη να «είναι όλα τέλεια» και το γλέντι «να μείνει αξέχαστο», βγάζει συχνά τον χειρότερο εαυτό των ανθρώπων στην επιφάνεια. Κι όπως κάθε τι στην ζωή που έχει την πιθανότητα να πάει πολύ στραβά, κρύβει μέσα του τον σπόρο της κωμωδίας.

Με αφορμή αυτό ακριβώς, το πάρτι ενός γάμου σε ένα θεαματικό chateau του 17ου αιώνα, οι Ολιβιέ Νακάς κι Ερικ Τολεντανό στήνουν την καινούρια τους κωμωδία κοιτάζοντας την προετοιμασία από το πρωί της μια μέρα έως το ξημέρωμα της επόμενης από την πλευρά των ανθρώπων που το οργανώνουν και που προσπαθούν (ματαίως) «να είναι όλα τέλεια».

Με το «Samba» που ακολούθησε τους «Αθικτους» την επιτυχία φαινόμενο που υπέγραψαν οι γάλλοι σκηνοθέτες το 2011, κοινό και βιομηχανία αντιλήφθηκαν ότι οι Νακάς και Τολεντανό δεν έχουν την μαγική συνταγή για αυτόματη επιτυχία. Εχουν όμως την ευφυια και το ταλέντο να χτίζουν ένα ανώδυνο καλοφτιαγμένο σινεμά για ένα

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZwZ80f5bEng

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Ροη ειδήσεων