Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην έναρξη των εργασιών του διεθνούς σεμιναρίου InSEA και ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στην έναρξη των εργασιών του διεθνούς ερευνητικού σεμιναρίου που διοργανώνεται  από την InSEA (International Society for education through Art, http://insea.org)  και το ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στις 9:00π.μ. στο κτίριο του ΤΕΠΑΕ που βρίσκεται δίπλα από το πύργο της Παιδαγωγικής σχολής.

 Η InSEA αποτελεί έναν οργανισμό της UNESCO με στόχο την ενθάρρυνση και την υποστήριξη της δημιουργικής εκπαίδευσης μέσω των εικαστικών τεχνών ενώ ταυτόχρονα προωθεί την αλληλοκατανόηση των λαών. Είναι η πρώτη φορά που ο παγκόσμιος οργανισμός της InSEA από την ίδρυσή του μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο διοργανώνει  ένα εκπαιδευτικό γεγονός στην χώρα μας. 
Το σεμινάριο θα γίνει από 16 μέχρι 18 Ιουλίου 2018 σε χώρους της σχολής. Το σεμινάριο απευθύνεται σε καλλιτέχνες, νέους ερευνητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υπ. διδάκτορες, εκπαιδευτικούς τέχνης και εκπαιδευτικούς διάφορων ειδικοτήτων και βαθμίδων. Το θέμα του σεμιναρίου είναι η έρευνα και η εκπαιδευτική πράξη με εργαλείο την κοινωνικά εμπλεκόμενη τέχνη. Πληροφορίες στο http://insea.org/insea-seminar-2018

με εκτίμηση
Μαρία Λέτσιου
Maria Letsiou, Ph.D.
Organization committee of InSEA seminar
Adjunct Assistant Professor of Art Education, 
School of Early Childhood Education,
Faculty of Education, 
Aristotle University of Thessaloniki,
Thessaloniki,
54124, Greece.
Art high school of Thessaloniki
maria-letsiou.com
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας