Βέροια

Η “Ζωή και Ελευθερία” για την Ομάδα του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

 

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, με πρωτοβουλία της ομάδας των σπουδαστριών Ελισάβετ Βαρβάρας Μάνθου, Δήμητρας Μασχαλίδη, Κάτιας Χανδρά και Χριστίνας Τσολάκη, του δι-ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών : ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ του Πανεπιστημίου Αιγαίου & του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  με θέμα : «Το κοινωνικό στίγμα σε ανθρώπους που υποφέρουν από ψυχικές δυσκολίες» με επιβλέπουσα την Καθηγήτρια Ψυχικής Υγείας κ. Αναστασία  Ζήση, πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας  workshop με θέμα τις έννοιες «Ζωή και Ελευθερία».

Η Ομάδα των συμμετεχόντων του Συλλόγου καλέστηκε να εργαστεί πάνω σαυτές τις έννοιες, ο καθένας ελεύθερα και η καθεμιά, αποτύπωσε την προσωπική του ματιά μέσω του γραπτού λόγου, της ζωγραφικής έκφρασης κ.ά.

Η δράση θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργία και έκδοση  ενός καλλιτεχνικού βιβλίου (Artisbook), που θα συγκεντρώνει τα έργα στο σύνολό τους, αναδεικνύοντας και ενδυναμώνοντας την προσωπική φωνή των δημιουργών του.

Βέροια, 30 Ιουνίου 2018

Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος

        Γιώργος Σαλιάγκας                              

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας