Βέροια

“Βραδιά Βασίλη Αλαΐτση” από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, με αυτογνωσία του καθήκοντος προς τον πολιτισμό και με αισθήματα τιμής και  αναγνώρισης της προσφοράς  των συνεργατών του προς τον σύλλογο, διοργανώνει  την «ΒΡΑΔΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΑΪΤΣΗ» προς τιμήν του αδικοχαμένου φίλου και συνεργάτη μουσικού Βασίλη Αλαΐτση.

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 ,στο γήπεδο Μπάσκετ Ελιάς, θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση μνήμης με σκοπό να τιμηθεί ο εκλιπών και ταυτόχρονα τα έσοδά της να δοθούν ως βοήθεια στην πολύτεκνη (6 παιδιά) οικογένειά του.

Η προσφορά του Βασίλη στον χώρο του πολιτισμού ανυπολόγιστη, μιας και ήταν από τους τελευταίους παραδοσιακούς μουσικούς .Ένα μεγάλο κεφάλαιο που δυστυχώς έκλεισε πρόωρα. Η κληρονομιά του όμως μεγάλη.

Η αξία του φαίνεται από το πλήθος των καλλιτεχνών που αφιλοκερδώς με μεγάλη αγάπη θα πάρουν μέρος στη βραδιά. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πενήντα καλλιτέχνες, οι οποίοι  ήταν μακροχρόνιοι συνεργάτες  του εκλιπόντος. Τα διάφορα μουσικά σχήματα που συμμετείχε παίζοντας μουσική διαφόρων ειδών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 μμ το βράδυ και η οικονομική ενίσχυση είναι 5 ευρώ.

Μια βραδιά δομημένη με στοιχεία της πολιτιστικής προσφοράς και συνεργασίας των μουσικών, που αποτέλεσμα  είχαν να δημιουργούν αισθήματα καλλιτεχνικής ευαισθησίας και συγκίνησης στην κοινωνία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας  που αγκάλιασε την εκδήλωση δίνοντας το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στο φιλανθρωπικό έργο της εκδήλωσης.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει .

ΣΗΜΕΙΑ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Στη ΒΕΡΟΙΑ:

1)ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ  ΗΜΑΘΙΑΣ

Τηλ:6944041040, 6977460574

2) «ΠΑΥΛΕΙΟΣ  ΛΟΓΟΣ» ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΙΜΒΝκΚ

Βενιζέλου  29

3)ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ «ΠΡΟΣΦΟΡΑ»

Μ.Αλεξάνδρου  41

Κωττουνίου  8

4)ΡΕΣΤΩΡΑΝΤ «ΠΑΠΑΓΑΛΟ»

Ανοίξεως  104

5)ΚΑΦΕ «Madja» (Πρώην  TREDICI)

Παπάγου  4

 

6) Μουσικός Οίκος Πετσάβας Παύλος (πρώην Γκαλίτσιος Ευάγγελος)
Αντ.Τσούπελη 5

Στη  ΝΑΟΥΣΑ:

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ  ΗΜΑΘΙΑΣ

Τηλ:6987243230

  • ΜΑΡΚΕΤ «ΠΡΩΤΕΑΣ»

Χρ. Λαναρά  18

Το ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας