Εκδηλώσεις

Ελένη Τσαλιγοπούλου – “Λύρες στις Πηγές” από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τις «Λύρες στις Πηγές», στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας. Την σκυτάλη φέτος λαμβάνει η μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου, σε μία μαγική συναυλία το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 9:30 μ.μ., με σκοπό την συλλογή εσόδων για την διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως. Οικονομική ενίσχυση: 5 €

Πλάι στα δροσερά νερά του Αγίου Νικολάου θα ακουστούν μελωδίες, από τον νέο δίσκο της Ελένης Τσαλιγοπούλου «Των φίλων τα σπίτια». Με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα. Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στην καλοκαιρινή περιοδεία τους, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα τραγούδια που υπογράφουν δημιουργοί όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Σταύρος Σιόλας, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Νίκος Μωραϊτης, η Ελένη Φωτάκη και πολλοί άλλοι, αλλά και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο Αριστείδης Χατζησταύρου από τους Bogaz Musique καθώς και η ίδια η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αναμειγνύονται με κλασικά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, με τον μοναδικό, ενοποιητικό ήχο των Bogaz. Το αποτέλεσμα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique. Μία συναυλία που το τέλος της μας βρίσκει όλους μία παρέα και αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!

Προπώληση εισιτηρίων:

ΝΑΟΥΣΑ

Αέναη γη (Δ. Βλάχου 6)

Γραφικές τέχνες Παναγιωτίδης (Ζαφειράκη 24)

Γραμμαατεία Ε.Λ.Π.Ν. (Χατζηγρηγοριάδη 30)

ΒΕΡΟΙΑ

Floretta café-bar (Μητροπόλεως 54)

banner-article

Ροη ειδήσεων