Αθλητικά Τοπικά

Aγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Καλαθοσφαίρισης Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ Καλαθοσφαίρισης Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ημαθίας την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» Μακροχωρίου που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) Ημαθίας.

Διεξήχθησαν δεκάλεπτες αναμετρήσεις μεταξύ των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας ενώ όλοι οι μαθητές και μαθήτριες στο τέλος των αγώνων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ικανότητά τους εκτελώντας σούτ σε προσαρμοσμένες ανάλογα μπασκέτες.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας κα Αναστασία Μαυρίδου συγχαίρει όλους τους μαθητές- μαθήτριες για τον ενθουσιασμό, την ευγενή άμιλλα, τον αλτρουισμό, το πάθος για επιτυχία και την ομαδικότητα που μοιράστηκαν απλόχερα με τους συμπαίκτες τους, τους αντιπάλους, τους διοργανωτές, τους συνοδούς καθηγητές και τους γονείς τους που κατέκλεισαν τις κερκίδες του γηπέδου. «Ο βαθμός του πολιτισμού ενός λαού κρίνεται από την δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής σε όλες τις πτυχές της ζωής συμπεριλαμβανομένων και των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων και η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας καταβάλει προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή» είπε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου.

Στο τέλος των αγώνων δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας

banner-article

Ροη ειδήσεων